Westerstrand Bedrijf Nieuws Time Sport Display Contact Contact
U bent hier : Home » STATION BARENDRECHT – NIEUWE GEVELKLOK

STATION BARENDRECHT – NIEUWE GEVELKLOK

Een nieuwe gevelklok voor het station van Barendrecht, een uitdaging voor Westerstrand Europe. In opdracht van Strukton Systems & Prorail Nederland mocht Westerstrand Europe de nieuwe gevelklok leveren en plaatsen. De keuze viel op de “IMAGO 900″, een grote designklok met een diameter van 900mm. Deze werkt op de GPS-satteliet en wordt verlicht door middel van witte onderhoudsvrije led’s. De installatie werd op een professionele manier afgewerkt door Jan Barrezeele, een pluim voor deze job!

Bookmark and Share

Reageer ook op deze blogpost
XHTML: U kan deze tags gebruiken : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>