Westerstrand Bedrijf Nieuws Time Sport Display Contact Contact
U bent hier : Home » Opleiding en ontspanning WESTERSTRAND medewerkers

Opleiding en ontspanning WESTERSTRAND medewerkers

Kantoren Westerstrand Europe

P1090220bis Op donderdag 27 januari was een meeting gepland met de technische medewerkers van Westerstrand Zweden, Westerstrand Europe en Lambert Westerstrand.

2 x per jaar hebben de technische medewerkers van Westerstrand Europe, Westerstrand Zweden en Lambert Westerstrand een bijeenkomst om hun ervaringen en ondervindingen uit te wisselen. Hierdoor kunnen wij onze service naar onze klanten verbeteren en optimaliseren.P1090225 bis

En na de lange dag van vergaderen was het tijd voor ontspanning…… Met z’n allen hebben wij genoten van een gezellige avond en een heerlijk diner in het Parkhotel te Kortrijk. Na een goede nachtrust zijn de medewerkers van Lambert Westerstrand vertrokken naar Dieppe-Frankrijk en de medewerkers van Westerstrand Zweden hadden hun vlucht rond 10u30 op Zaventem voor hun lange reis naar het verre Töreboda -Zweden.

Bookmark and Share

Reageer ook op deze blogpost
XHTML: U kan deze tags gebruiken : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>